De Beukelaer Makelaardij & Financial Consultants: alles onder één dak

De duidelijke makelaar, hypotheek- en verzekeringsadviseur voor jou

Wil je weten wat de waarde van jouw woning is of overweeg je een nieuw huis te kopen? Bij De Beukelaer zijn wij je graag van dienst met een advies dat is afgestemd op jouw wensen. Maar wij doen nog veel meer: de professionals van De Beukelaer zijn ook verzekeringsadviseurs en experts op het gebied van pensioenen en kredieten.

Contact

Hypotheken: De Beukelaer vergelijkt de banken voor jou

Het aanbod aan hypotheken is onoverzichtelijk groot. Met in het achterhoofd dat geen enkele bank cadeaus weggeeft, geven wij met onze expertise inzicht in de onderlinge verschillen van de aanbieders. De adviseurs van De Beukelaer gaan samen met jou op zoek naar een hypotheek die aansluit bij jouw woonwensen en bij jouw financiële mogelijkheden.

Voor nu en voor later

We inventariseren je situatie, brengen je vermogen in kaart en kijken naar je fiscale speelruimte. Ook luisteren we naar jouw toekomstwensen: denk bijvoorbeeld aan kinderen die gaan studeren en/of aan de opbouw van je pensioen. Op basis hiervan stellen we voor jou een hypotheekconstructie samen. Zo krijg je een hypotheek waarmee jij tevreden bent én blijft en die de meest optimale prijs-/kwaliteitsverhouding heeft. Bij ons kun je rekenen op een passende en creatieve totaaloplossing.

Onafhankelijk advies

Een hypotheek van De Beukelaer is maatwerk. Heb je binnenkort een hypotheek nodig, wil je je huidige hypotheek actualiseren of ga je op huizenjacht en wil je weten hoeveel je straks kunt lenen? Bij De Beukelaer Makelaardij & Financial Consultants krijg je een deskundig en onafhankelijk hypotheekadvies, ondersteund door heldere rekenvoorbeelden.

Ik wil hypotheekadvies

Kredieten: De Beukelaer zorgt ervoor dat je niet te veel betaalt

Heb je extra krediet nodig, bijvoorbeeld voor een verbouwing of voor de aanschaf van een nieuwe auto of keuken? Lenen kan dan een prima oplossing zijn, maar welke leenvorm is voor jou interessant? En lees je ook de kleine lettertjes? Het geven van advies bij financieringen en kredieten is een van de speerpunten van De Beukelaer.

De lening die bij jou past

Met hun uitgebreide kennis en ervaring vinden onze kredietadviseurs voor jou dé leenvorm die voor jou het gunstigst uitpakt. De adviseur van De Beukelaer luistert naar je financieringswensen en selecteert de lening - een persoonlijke lening, een doorlopend krediet of een spaarkrediet - die daarop aansluit.

Vrijblijvend advies

Natuurlijk kijken we niet alleen scherp naar de actuele rentetarieven, maar ook naar de andere voorwaarden van het krediet. Je wilt immers een lening waar je ook blij mee bent en blij mee blijft. Onze experts geven je graag een geheel vrijblijvend en deskundig advies.

Ik wil kredietadvies

Pensioenen: De Beukelaer bereidt je nu voor op later

Voor veel mensen is het pensioen een ingewikkelde zaak. De adviseur van De Beukelaer legt je de voorwaarden en regels haarfijn uit. Wil je er na je pensioen ook warmpjes bij zitten? Begin vandaag nog met het regelen van je pensioen! Hoe eerder je begint, hoe meer je de kosten kunt spreiden.

Maatwerkoplossing

Het pensioen dat bij jou past, kan uit vele vormen bestaan. Denk aan lijfrenteverzekeringen, spaarplannen, beleggingsfondsen, etc.

De Beukelaer analyseert jouw financiële en fiscale situatie en komt met een maatwerkoplossing. Deze is nauwkeurig afgestemd op wat jij of jouw werkgever al geregeld heeft op pensioengebied.

Eerder stoppen met werken

Je wilt eerder stoppen met werken? Daar zit een prijskaartje aan vast. Kom eens met ons praten over de mogelijkheden om dit voor elkaar te krijgen. Wij komen met een deskundig advies en met heldere rekenvoorbeelden.

Ik wil pensioenadvies

De Beukelaer en De Nationale Hypotheekgarantie

De Nationale Hypotheekgarantie (NHG) maakt het voor meer mensen mogelijk een eigen huis te kopen. Bij De Beukelaer vertellen we je graag meer over een huis kopen met NHG. 

Bel De Beukelaer

Voor een goed advies over een hypotheek, krediet of pensioen ga je naar De Beukelaer Makelaardij & Financial Consultants in Hoorn

Neem contact op