Contact met De Beukelaer
in Hoorn

Spreek vandaag nog een makelaar, hypotheek- of verzekeringsadviseur

Voor overleg met een verzekeringsadviseur, een pensioenexpert, makelaar of taxatiespecialist neemt u direct contact op met de adviseurs van De Beukelaer. Wacht niet langer en maak uw financiën vandaag nog in orde. Huis (ver)kopen? Wij assisteren en adviseren u graag van begin tot eind.

Adresgegevens

Adres
Visserseiland 111
1621 AA Hoorn
Telefoon
0229 – 278 424
E-mail
info@dbfc.nl
Routebeschrijving

Direct contact met de juiste adviseur

Als u ons belt op 0229 – 278 424, vertellen wij u graag meer over de diensten van De Beukelaer. Natuurlijk kunt u ons ook mailen of uw gegevens achterlaten op het contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

 

 

 

Referenties van De Beukelaer

6 reactie(s)

Laat uw reactie achter

Auteur Lucia en Ewald Uiterloo uit Almere
Toen wij op zoek waren naar een tussenpersoon voor het kopen van een huis, zochten wij naar iemand die brede kennis heeft, betrouwbaar is, geduldig is en klantvriendelijk natuurlijk. Dit alles vonden wij bij De Beukelaar en wij kregen er humor bij van onze tussenpersonen, advies op maat en zij staan altijd voor ons klaar. Iedereen die sowieso weinig tot geen kennis heeft van zaken kan bij deze kanjers terecht. Zij verkopen je geen knollen voor citroenen. Zij bekijken alle mogelijkheden en alles in jouw voordeel. Wij zouden met gemak pagina's lof over De Beukelaar kunnen schrijven maar ik zou zeggen, maak een afspraak en dan weet je wat ik bedoel. Voor de beukelaar een 10 met een gouden griffel.
Auteur N. de Schipper uit Hoorn
De Beukelaer Financial Consultants hebben mij tot volle tevredenheid geholpen. Door hun niet aflatende vasthoudendheid en voortdurende steun is het mogelijk gebleken dat ik in mijn huidige woning kan blijven wonen. Zeker in deze onzekere tijden is dat een ongelooflijke prestatie. Ik heb me altijd gesteund gevoeld en ze hebben me dan uiteindelijk ook heel erg blij gemaakt met het resultaat. Hier zal ik ze altijd dankbaar voor zijn.
Auteur Annemarie uit Hoorn
De dienstverlening die ik heb ervaren bij De Beukelaer was zeer prettig, vakkundig en vooral vertrouwd. Zij namen vanaf het begin af aan alle tijd voor je en waren hier ook zeer flexibel in. Zij waren in staat om voor mij zaken, waarin je toch weinig inzicht had, heel duidelijk te maken. Er werden allerlei opties gezocht en naast elkaar gelegd om zo samen te kijken wat het beste bij mij paste, nu en vooral in de toekomst. Hier werd veel tijd en aandacht aan besteed. Wat mij ook erg aansprak was de communicatie die vanaf het begin tot het einde veelvuldig was en je je niet bezwaard voelde om even te bellen of te mailen. Ik werd van alle stappen of acties op de hoogte gehouden, er werd steeds overlegd. Dit maakte het voor mij alleen maar heel duidelijk; je was echt van alles op de hoogte. Dit is als klant gewoon heel fijn, dan weet je dat je samen tot het juiste product komt. Dit was bij mij ook het geval. Ik ben echt heel blij dat ik voor De Beukelaer heb gekozen.
Auteur Hans en Tamara uit Hoorn
Wij zijn de mensen die ons naar Monique de Beukelaer hebben verwezen nog steeds dankbaar. Want de manier waarop het kantoor De Beukelaer ons heeft geadviseerd, ontzorgd en geholpen in de aankoop van ons huis was geweldig. Monique is erg menselijk, flexibel, concreet, slagvaardig en volstaat haar vak. Naast dat ze voor ons de rol van financieel adviseur heeft vertolkt heeft ze ons ook voorzien van een goed verzekeringspakket. Wij vonden het, als 'first time buyers', erg fijn om voor alles 1 ingang te hebben. Wij prijzen ons dan ook erg gelukkig met ons prachtige nieuwe huis zonder dat wij ons zorgen hoeven te maken over de financiële kant.
Auteur Alex van Rijn uit Hoorn
Ik ben erg blij dat ik bij De Beukelaer terecht ben gekomen. Iemand die met je mee gaat om de woning te bekijken en van advies te voorzien. Zelf had ik nooit gedacht dat er zoveel kuilen in de weg naar een huis kopen zouden zijn. Allemaal zijn ze opgelost met jullie hulp. Aan de goede adviezen over het huis en over de hypotheek heb ik veel gehad. Voor iedere vraag was een antwoord. Super!
Auteur Angelica Bakker uit Nibbixwoud
Monique heeft mijn ontzettend goed geholpen met mijn hypotheek. Ze heeft mij goed advies gegeven en ze neemt de tijd voor je. Je kan haar altijd bellen als je wat wilt weten of nog mooier... e-mailen en binnen no time krijg je een antwoord.
Ik ben een gescheiden vrouw en heb uiteindelijk meer werk gevonden (3 dagen in de week) en ze heeft een goede bank gevonden die met mij in zee wilde gaan en in mij gelooft.
Monique is een TOPVROUW!

De Beukelaer staat ingeschreven in de volgende registers

  • AFM nummer 12045522
  • Kifid nummer 300017023
  • SCVM nummer 06R998SCVM
  • VBO nummer 1203234
  • NRVT nummer RT628781163

Contactformulier

De heer
Mevrouw
een woningbezichtiging aanvragen
contact over aankoop/verkoop woning
contact over een waardebepaling/taxatie woning
contact over hypotheken
contact over verzekeringen
een wijziging doorgeven
Ik ga akkoord met de voorwaarden

Links

Meer lezen over gerelateerde financiële diensten:

Instanties

Overige handige websites

Downloads