Een huis kopen doet u samen
met De Beukelaer in Hoorn

Makelaars en taxateurs voor deskundig advies

Wilt u een huis kopen, of juist uw eigen huis verkopen en weten wat het waard is? De experts van De Beukelaer helpen u bij de koop of verkoop en stellen voor u complete en duidelijke taxatierapporten op. Door de koppeling met hypotheekadvies kunnen wij u een scherpe prijsstelling aanbieden.

Verzekeringsadviseur Hoorn, De Beukelaer, hypotheekadvies, pensioenadvies, verzekeringen, assurantiën, makelaar, taxateur, financieel adviseur, assurantietussenpersoon

Kies voor een makelaar van De Beukelaer in Hoorn

Een goede makelaar heeft scherp inzicht in de (lokale) woningmarkt. Dat inzicht is gebaseerd op zijn opgebouwde kennis en ervaring van de lokale woningvoorraad. Daarnaast is hij bekend met de voorkeuren van bewoners en woningzoekenden. Een makelaar van De Beukelaer weet dat allemaal en meer. Uiteraard blijft hij op de hoogte van nieuwbouwplannen, te koop staande woningen, etc.

Een taxateur van De Beukelaer schat uw huis op waarde

Als u al langere tijd in uw huis woont, is het waarschijnlijk dat de waarde van het huis is veranderd. Wilt u de woning gaan verkopen of verbouwen? Dan is het goed te weten wat deze precies waard is. Onze erkende taxateurs maken het snel inzichtelijk voor u.

Bel De Beukelaer direct voor meer informatie en vrijblijvend advies:

Verzekeringsadviseur Hoorn, De Beukelaer, hypotheekadvies, pensioenadvies, verzekeringen, assurantiën, makelaar, taxateur, financieel adviseur, assurantietussenpersoon

Een aankoopmakelaar verdient zichzelf terug!

Natuurlijk is het inschakelen van een aankoopmakelaar kostbaar, maar juist doordat u meer te weten komt over het huis dat u wilt kopen, kunt u uiteindelijk veel geld besparen. Ook een huis kopen met een aankoopmakelaar van De Beukelaer? Meld u geheel vrijblijvend aan via ons contactformulier.

Algemene voorwaarden – De Beukelaer

Op al onze diensten zijn de meest recente Algemene Consumentenvoorwaarden van de VBO van toepassing.